Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Ashtanga Ioga

Ashtanga Ioga

19 gener | 9:30 - 10:30

L’Ashtanga Ioga, reconegut per la seva intensitat dins la pràctica del ioga, ens obre les portes a un profund autoconeixement. La primera sèrie, amb la seva seqüència fixa d’ãsanes, ens convida a una exploració constant. A cada sessió, ens trobem les mateixes postures, convertint la nostra estoreta en un espai on podem reflectir-nos i acceptar el que veiem.

Aquesta pràctica reiterada es converteix en una poderosa eina d’autoobservació. Enfrontar-se a les mateixes ãsanes sessió rere sessió permet descobrir i comprendre els nostres canvis interns, tant físics com emocionals. Cada posició ofereix una finestra única cap a la introspecció i l’autoacceptació.

A l’espai Calma, l’Ashtanga Ioga s’integra com una part essencial de l’experiència. Aquí, en aquest entorn dedicat al creixement i a la tranquil·litat, la pràctica de l’Ashtanga s’ofereix com una ruta cap a l’autoconeixement. No és només una seqüència de moviments, sinó una invitació a un viatge interior, on cada passa endavant és un pas cap a una major comprensió de nosaltres mateixos

Mostra els detalls

Data:
19 gener
Hora:
9:30 - 10:30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment: