Ceràmica amb adults

Treballar amb fang o argila no és només art, la creació d’una peça única, sinó que també s’experimenten molts beneficis psicològics i emocionals.

Des de millorar la concentració fins a desenvolupaments en la paciència i la perseverança, les obres no es creen en un dia, sinó que requereixen temps, esforç i atenció acurada.

La terrisseria és una activitat molt meditativa que ens ajuda a connectar-nos amb nosaltres mateixos, comprendre millor les nostres fortaleses i febleses, reduir l’estrès i l’ansietat, i trobar la creativitat que hi ha dins nostre. També ens permet expressar la nostra creativitat d’una manera única i personal.

L’argila es converteix en una extensió de la nostra imaginació i ens permet crear alguna cosa que és exclusivament nostra, i això pot millorar la nostra autoestima i confiança.

Per tot això fa gairebé vint anys que acompanyo la lliure exploració sobre les diverses tècniques de treball del material: el fang i les diferents tècniques decoratives. Coneixeràs el material en cadascuna de les seves fases, sabent què necessita en cada moment, fins a aconseguir fer-lo teu i crear el que tens al cap.

@ceramicagiselaojea

Informació del curs

Formulari Informació - Inscripcions