Embaràs conscient

Et proposo un oasi. Sortir de la pressa, del fer, del “he de”, sortir dels altres, de les cites per als altres. El teu embaràs i tu, el teu cos i el de la/les persona/es que es creen dins teu. Una pausa per deixar-se sentir, amb els seus clars i els seus obscurs.

L’embaràs és un moment de gran canvi. No és solament el teu cos que va canviant perquè sigui possible el desenvolupament d’una persona dins teu, sinó també es prepara per a quan neixi, durant el part i després del naixement. És un canvi corporal, emocional i cerebral. En aquest procés ocorren uns moviments mentals que et porten a revisar el viscut en la teva infància, amb la teva família, a pensar en el que està passant en aquest moment en la teva vida, a prendre decisions. És un moment de molta incertesa sobre un munt de coses bastant desconegudes per no haver-les viscut mai, sensacions indescriptibles i buits de coses que se t’escapen del racional.

Et proposo un temps per donar-li focus i regna solta a tot això que t’està passant i no saps molt bé amb qui compartir. Un grup amb altres persones també embarassades, amb un moviment intern molt semblant al teu.

Et proposo utilitzar la paraula i també connectar el cos, a través d’algunes eines de la dansa moviment teràpia (consciència corporal, cura, moviment).

Horari: Dilluns 18.30 – 20.00h | Dissabte 10.00 – 11.30h
Preus: 40€/mes
Places: 5

Marina Fernández Zambrano
@marina_embarazoconsciente

A qui va dirigit? i Què inclou?

Embaras_1

A qui va dirigit?

  • A totes les persones que saben que estan embarassades i els ve de gust un espai on compartir el que els està passant, el que estan sentint; els dubtes, les il·lusions, la incertesa, les energies, les pors… Qualsevol emoció que sentis, és benvinguda. També a les persones que els vingui de gust connectar-se al cos d’una forma senzilla però profunda. No cal saber moure’s de cap manera concreta, el que es busca és connectar amb el teu propi i únic cos de la forma que tu necessitis.

 

Què inclou?

  • Acompanyament des de la psicologia perinatal i la dansa moviment teràpia
  • Materials

Pròximes classes:

Formulari Informació - Inscripcions