Físio Mum

Físio Mum introdueix un programa pioner de classes d’activitat física específicament dissenyat per a mares en període postpart. Amb un enfocament integral, aquest programa busca no només la recuperació física sinó també el reforçament emocional de les mares en aquesta etapa de transició. El nostre objectiu és proporcionar un espai segur i acollidor on les mares poden concentrar-se en la seva salut i benestar, reactivant i tonificant la faixa abdominal i el perinè després del part.

Les sessions són cuidadosament planificades per abordar els desafiaments específics del postpart, incloent la reducció de símptomes com incontinència, prolapses, i diàstasi. A través de tècniques especialitzades, com la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, les participants aprendran a millorar la seva força interna i postura, guiant-les cap a una recuperació completa i efectiva. El nostre programa està dissenyat per adaptar-se a totes les mares, independentment del seu nivell de forma física, proporcionant una base sòlida per a la seva recuperació postnatal.

A més, Físio Mum posa un gran èmfasi en la reeducació postural, essencial per a una recuperació òptima. Ens comprometem a oferir una experiència personalitzada, reconeixent que cada mare té un camí únic cap a la recuperació. El nostre equip d’experts està dedicat a suportar aquest viatge, proporcionant orientació, suport i recursos per assegurar que cada mare pugui gaudir d’un postpart saludable i feliç. Amb Físio Mum, trobaràs una comunitat de suport que t’acompanyarà en cada pas del camí cap a la recuperació.

Navia Maternidad
@bienestarnavia

Que treballarem i quins beneficis obtindrem?

Embaras_1

1. Reactivar i tonificar la faixa abdominal i el perineu: 

Aquest objectiu se centra en la recuperació de la força i estabilitat del nucli central del cos, essencial després del part. Tonificar aquestes àrees ajuda a suportar millor la columna vertebral i els òrgans interns, proporcionant una millora en la postura i reduint el risc de problemes a llarg termini com el dolor lumbar.

2. Reduir possibles símptomes del postpart: 

El treball específic sobre la faixa abdominal i el perineu pot contribuir significativament a minimitzar o eliminar símptomes comuns del postpart, incloent-hi la incontinència, prolapses, i la diàstasi (separació dels músculs abdominals). A través d’un enfocament dirigit, es pot aconseguir una millora en la qualitat de vida i un retorn més ràpid a les activitats diàries sense molèsties.

3. Aprenentatge de la tècnica de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva: 

Aquesta tècnica innovadora es destaca per la seva eficàcia en el reforçament del sòl pèlvic i la reducció de la cintura. A més, ajuda a prevenir i tractar problemes d’incontinència i prolapsos, oferint beneficis tant a curt com a llarg termini. Les mares aprenen a realitzar aquests exercicis, que també tenen un impacte positiu en la postura i la respiració.

4. Afavorir la reeducació postural: 

Una bona postura és clau per prevenir el dolor i millorar la funció corporal. Després del part, moltes dones experimenten canvis en la seva postura a causa del pes addicional durant l’embaràs i l’alletament. La reeducació postural dins del programa ajuda a corregir aquests desequilibris, ensenyant a les mares a mantenir una postura òptima que promou la salut de l’esquena i millora l’equilibri general del cos.

Horaris i preus

Horaris

Ubicació Horari
Mataró Dimecres de 11.00h a 12.00h

Preus

1 classe 16,5€
Bono de 4 classes 60€
Bono de 8 classes 105€

Més informació

Pròximes classes:

Formulari Informació - Inscripcions