Ioga Alquímic

Ioga Alquímic és un espai per a la transformació personal conscient a través del moviment, la respiració i la meditació. En aquesta pràctica de ioga dinàmica multinivell, evolucionem a través del cos físic i dels cossos més subtils, connectant amb la profunditat de l’ésser.
 
El llarg recorregut com a yogui i terapeuta de la Miriam li permet crear sessions de Ioga Integral, basades en diferents disciplines (Hatha, Vinyasa, Kundalini, Meditació) I en l’escolta del que necessita el grup. Trobaràs un espai íntim i respectuós per connectar amb la teva veritat, estar present, equilibrar la teva energia, flexibilitzar-te, deixar anar tensions i estrès, relaxar-te… avançar en la teva pràctica i en la teva escolta interna.
 
Entrar en comunicació amb el propi Cos ens permet penetrar-lo de consciència, transfigurar-lo, espiritualitzar-lo.
 
Brilla de dins cap a fora!

Vine a Sentir-te Viva!

Dimarts: 19 h – 20:15 h
Preu: 45 € / mensuals

Míriam Martínez
@miriam_janoshart

Beneficis i finalitat del Ioga Alquímic​

  • La meva intenció és acompanyar i inspirar persones com tu a sentir i observar els missatges del teu cos, per poder desenvolupar compassió, amor i respecte cap a tu mateixa; transformar les rigideses i bloquejos i anar trobant més pau i equilibri en el teu dia a dia. Aquests son els primers passos per a què puguis creure en els teus dons i potencial, moure’t desde la passió, vibrar alt i enfortir i flexibilitçar el teu cos i ànima”.

  • Entrar en comunicació amb el propi Cos ens permet penetrar-lo de consciència, transfigurar-lo, espiritualitzar-lo.

Pròximes classes:

Formulari Informació - Inscripcions