Ioga amb Nadons

En aquesta etapa tan màgica i intensa com és la criança i el postpart, és vital aprendre a deixar anar les expectatives, entregar-se i acceptar el que és, i obrir-se a incorporar claus per al teu benestar. No exigirem ni pretendrem que el nadó estigui en silenci, ja que estiguin com estiguin mai molesten; es poden expressar amb naturalitat i nosaltres recordem la mirada sense judicis (ni propis ni aliens). Com a mares, ens atenem i cuidem, de la mateixa manera que atendrem les necessitats del nadó quan ho necessiti. El primer aprenentatge que ens regalen aquestes sessions és a oblidar-nos de fer la classe completa. Si és així, fantàstic. Sinó… també. És una hora per dedicar-te a tu amb la presència del teu nadó, per compartir i omplir-te d’inspiració. Tot el que passa aquí és ioga.

Les classes són dinàmiques i restauratives, aportant flexibilitat, vitalitat i distensió al teu cos. També farem alguns exercicis que treballen la recuperació abdominal (hipopressius) i del sòl pelvià. La darrera part de la classe farem protagonistes als nadons, a través de propostes suaus, jocs de ioga i massatges; sempre respectant que els vingui de gust. Normalment els encanta i reforça el vincle i la connexió mare-fill@.

Per tant, regalar-te aquest moment per a tu i ell@, entre altres dones i nadons, és un acte d’amor que us acompanyarà de per vida.

Vine a provar. Vine a sentir-te viva.

Amb amor,

@miriam_janoshart

Beneficis del ioga amb Nadons

  • Vincle i connexió (Inclusió dels nadons en la pràctica, des del joc i el respecte).

  • El ioga també pot ser una eina per fomentar la creativitat i la imaginació dels nens, ja que moltes asanes (postures) estan inspirades en animals i elements de la natura, permetent als infants explorar i jugar mentre practiquen.

  • Presència i calma, compartir en tribu.

  • I sobretot, un espai i temps per cuidar-te, desconectar i reconnectar amb la nova dona que ha nascut, tant a nivell físic, com mental, emocional i espiritual, involucrant la teva criatura i atenent les vostres necessitats.

Pròximes classes:

Formulari Informació - Inscripcions