Un Pont entre la Llar i l'Escola Bressol

A La Calma, hem creat un espai únic, pensat per a famílies que desitgen compartir més temps amb els seus petits sense renunciar a la socialització i aprenentatge que ofereix un centre educatiu. És l’equilibri perfecte per a aquells que no volen separar-se totalment dels seus infants, però al mateix temps reconeixen la importància que interactuïn amb altres nens i famílies.

Convidem a totes les famílies a descobrir aquest nou concepte d’acompanyament infantil. Vine a conèixer-nos, sent l’essència de La Calma en Família, i deixa’t sorprendre per una proposta educativa que combina el millor dels dos mons: família i escola.

Què oferim?

• Acompanyament a les famílies en una criança saludable en l’àmbit relacional, social, emocional i físic.
• Abraçar tota l’etapa de vida de família fins que l’infant assoleix la majoria d’edat.
• Acompanyant a la família a establir relacions des del reconeixement a l’altre, passant d’un estil de relació basada en el lideratge (més o menys subtil) a una relació basada en l’estil del suport (teoria desenvolupada per Wells i Montgomery).
• Proposta d’Activitats Familiars: Sessions de ioga amb nadons, música en família i dansa per nadons, amb professionals com Míriam Martínez i Sol Homar.
• Serveis Terapèutics per a Famílies: Acompanyament amb Artteràpia Gestalt i Teràpia de Joc, conduïts per Mariona Folgado, amb enfocament en el suport emocional.
• Foment de la Relació Positiva: Amb tallers i activitats, promovem estils de relació basats en el reconeixement mutu i el suport.

Horaris i serveis

Els nostres esforços s ’adrecen a constituir un espai social on els infants puguin ser ells mateixos i relacionar-se (entre ells i amb els adults) des del respecte, la confiança i l’acceptació mútua.

De dilluns a divendres de 9h a 14h

Preus mensuals

3 dies a la setmana: 80€
2 dies a la setmana: 60€
1 dia a la setmana: 40€
Dia esporàdic: 15€ 

Consulta per altres preus

Formulari La Calma En Família

Dades de contacte