Música en família

Als tallers de música i moviment acompanyo tant a nadons com a mares i pares, des de l’empatia, la cura i l’amor. Els convido a prendre’s aquest moment de descans del “fer” per endinsar-se en “l’ésser” al costat dels seus nadons.

Silenciar la ment, obrir els sentits, gaudir d’estar presents en la música, l’alegria i el cos. Mentrestant, els nadons s’omplen de música i energia saludable, escoltant melodies de tot el món, acompanyant-les amb jocs rítmics que desenvolupen la seva psicomotricitat, i activen diferents parts del cervell en cantar, escoltar, imitar, afinar, palmejar, ballar, etc. Compartint aquestes experiències entre les famílies creem llaços que es nodreixen i enforteixen en cada trobada.

Si integrem la música com un element més en el dia a dia dels nostres nadons, els oferirem una eina potentíssima d’expressió i creativitat, que influirà positivament en el seu desenvolupament físic i mental. Creant una autoestima creixent i una àmplia manera de veure la vida. 

@solhomarmusicworld

Informació Curs 2024-25

Musica_moviment_Ed2_v3
Musica_moviment_Ed2_v3

Pròximes classes:

Beneficis de la Música en família

  • Vincle i connexió (Inclusió dels nadons en la pràctica, des del joc i el respecte).

  • El ioga també pot ser una eina per fomentar la creativitat i la imaginació dels nens, ja que moltes asanes (postures) estan inspirades en animals i elements de la natura, permetent als infants explorar i jugar mentre practiquen.

  • Presència i calma, compartir en tribu.

  • I sobretot, un espai i temps per cuidar-te, desconectar i reconnectar amb la nova dona que ha nascut, tant a nivell físic, com mental, emocional i espiritual, involucrant la teva criatura i atenent les vostres necessitats.

Formulari Informació - Inscripcions