Assessorament
Nutricional a la Calma

Soc la Isabel Pous, i em presento a tu com a terapeuta nutricional en el timó dels meus dos projectes Nutrició Salvatge i El Desè Mes. Aquests dos projectes neixen del desig de cuidar-nos a través de l’alimentació i de posar consciència en la importància de l’alimentació com a eina de creixement personal i familiar que ens retorna a l’equilibri i ens mostra el camí.

Així, col·laboro amb La Calma oferint assessorament nutricional amb una visió integral, fusionant la visió occidental amb l’oriental i treballant des d’una base psicoterapèutica.

En aquest procés, aprenem a entendre la nostra naturalesa i quin tipus d’aliments i de preparacions necessiten els nostres cossos, aprenem a escoltar-nos, a menjar, a cuinar, a planificar menús, a tenir el rebost ordenat, a comprar de manera eficient i cuidar el nostre entorn, entre altres pràctiques que troben resposta en el nostre interior i en el nostre exterior.

L’objectiu és trobar l’equilibri, un lloc des d’on la vida és molt més amable, plena i lliure. Així com resituar la cuina en el centre d’una llar, un centre de poder des d’on ens cuidem i cuidem a les persones que estimem.

Xerrades de Nutrició a La Calma

Activitats gratuïtes amb inscripció (aportació voluntària)

Xerrades tardor 2023

· 20 d’octubre
“Alimentació energètica”

Cura per tota la família a través de l’alimentació.

· 30 de novembre
“Alimentació infantil”

L’equilibri en la criança a través de l’alimentació.

·15 de desembre
“La paraula dieta es refereix al nostra estil de vida”

Quina és la millor per a mi i per la meva família ? Parlarem també i molt, de la dieta vegetariana.

Inscripcions a les Xerrades

Formulari Informació sobre Assessorament